Music Pub

Przyjazd
Wyjazd
Atrakcje okolicy + 48 58 351 04 50

Music Pub

Amare Gusto

Piątek

 

Włoskie wieczory z regionalną kuchnią przy znakomitej muzyce na żywo lat 80 -tych

Menu Degustacyjne na piątkowe włoskie wieczory z muzyką na żywo - 250zł/osobę

 

Percorso gastronomico Amare Gusto Regione  CAMPANIA/

Podróż Kulinarna Miłośników Smaku Regionu Campania

 

ANTIPASTI

- Bruschettina sfizio misto

mała bruschetta, mozzarela in carozza, panierowane kulki z ryżem i bolognese

- Antipasto di salumi e formaggi tipici regionali

deska regionalnych neapolitańskich wędlin i serów

- Selezione di carpaccio pesce e carne dello chef

carpaccio i tatary z wybranych ryb i mięs (łosoś, krewetka, polędwica wołowa)

 

PRIMI PIATTI

Tris di pasta(con carni e pesce pregiati)

trzy domowe pasty-tagliatelle z krewetkami i szafranem, spaghetti z włoską kiełbasą i bekonem, penne z dynią i miętą

 

SECONDI

Grigliata di carne

polędwica wieprzowa, polędwica wołowa, piers z kurczaka, włoska kiełbasa w wyjątkowych marynatach z sosami

Grigliata di pesce Mediterranea

łosoś, kalmary "totani", krewetki królewskie z domowych marynat z sosami Szefa

 

DESER

Cannolo Napoletano

tradycyjne neapolitańskie canollo z kremem z ricotty, czekoladą i skórką pomarańczową

 

 

Sobota

 

Italiano Disco Live z tradycyjną włoską kuchnią

MENU VIP Szefa Barbry  - 399zł/osobę na sobotnie wieczory DISCO

 

Lo chef consiglia/ Szef Kuchni POLECA

 

Antipasto

Tortino di pane con gamberi e pancetta

pierożki z krewetkami i pancetta

Parmigiana con melanzane fritte e burrata

zapiekany bakłażan z burrata i parmezanem

 

Pasta

Spaghetti crema di gamberi e pane profumato

spaghetti z kremem z krewetek i aromatyzowanym limonką domowym chlebem

Rigatoni alla Nerano con tartufo

rigatoni z cukinią i kremem z włoskiej kiełbasy, posypane truflami

 

Carni

Filetto di scottona al valpolicella

polędwica wołowa z sosem winnym valpolicella

Maiale filetto al burro chiarificato e parmigiano

polędwiczki wieprzowe w klarowanym maśle z parmezanem

 

Pesci

Orata con asparagi e pure di sedano

dorada grillowana ze szparagami i purre z selera

Fritto misto dello chef con marmellate agli agrumi

smażone na głebokim oleju ryba totani, krewetki, sardynki, cukinia, dynia z sosami Szefa

 

Deser

Tiramisu dello Chef

 

 

Niedziela

Rodzinna Kuchnia z tradycjami Babci Antonietarita Barbra  przy muzyce piano

Propozycje pobytu

Newsletter

Aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie, Serwis wykorzystuje pliki cookies zapisywane w pamięci przeglądarki. Szczegółowe informacje na temat celu ich używania oraz możliwość zmian ustawień plików cookies znajdują się w Polityce prywatności.
Klikając AKCEPTUJĘ WSZYSTKIE, wyrażasz zgodę na korzystanie z technologii takich jak cookies i na przetwarzanie przez MES POLSKA Sp. z o.o., Jagiellońska 67, 70-382, Szczecin Twoich danych osobowych zbieranych w Internecie, takich jak adresy IP i identyfikatory plików cookie, w celach marketingowych (w tym do zautomatyzowanego dopasowania reklam do Twoich zainteresowań i mierzenia ich skuteczności). Zmiany ustawień plików cookies możesz dokonać w ustawieniach.

Zarządzaj ustawieniami dotyczącymi prywatności
Pliki cookies niezbędne do funkcjonowania strony

Pliki cookies niezbędne do działania usług dostępnych na stronie internetowej, umożliwiające przeglądanie ofert, dokonywanie rezerwacji, wspierające mechanizmy bezpieczeństwa m.in: uwierzytelnianie użytkowników i wykrywanie nadużyć.

Pliki cookies analityczne

Pliki cookies umożliwiające zbieranie informacji o sposobie korzystania przez użytkownika ze strony internetowej w celu optymalizacji jej funkcjonowania, oraz dostosowania do oczekiwań użytkownika,

Pliki cookies marketingowe

Pliki cookies umożliwiające wyświetlanie użytkownikowi treści marketingowych dostosowanych do jego preferencji, oraz kierowanie do niego powiadomień o ofertach marketingowych odpowiadających jego zainteresowaniom, obejmujących informacje dotyczące produktów i usług administratora strony i podmiotów trzecich.

Twoje preferencje nie zostały jeszcze zapisane