1. Homepage
  2. Music Pub

Music Pub

Arrival
Departure
Attractions of the area + 48 58 351 04 50

Music Pub

Amare Gusto

Piątek

 

Włoskie wieczory z regionalną kuchnią przy znakomitej muzyce na żywo lat 80 -tych

Menu Degustacyjne na piątkowe włoskie wieczory z muzyką na żywo - 250zł/osobę

 

Percorso gastronomico Amare Gusto Regione  CAMPANIA/

Podróż Kulinarna Miłośników Smaku Regionu Campania

 

ANTIPASTI

- Bruschettina sfizio misto

mała bruschetta, mozzarela in carozza, panierowane kulki z ryżem i bolognese

- Antipasto di salumi e formaggi tipici regionali

deska regionalnych neapolitańskich wędlin i serów

- Selezione di carpaccio pesce e carne dello chef

carpaccio i tatary z wybranych ryb i mięs (łosoś, krewetka, polędwica wołowa)

 

PRIMI PIATTI

Tris di pasta(con carni e pesce pregiati)

trzy domowe pasty-tagliatelle z krewetkami i szafranem, spaghetti z włoską kiełbasą i bekonem, penne z dynią i miętą

 

SECONDI

Grigliata di carne

polędwica wieprzowa, polędwica wołowa, piers z kurczaka, włoska kiełbasa w wyjątkowych marynatach z sosami

Grigliata di pesce Mediterranea

łosoś, kalmary "totani", krewetki królewskie z domowych marynat z sosami Szefa

 

DESER

Cannolo Napoletano

tradycyjne neapolitańskie canollo z kremem z ricotty, czekoladą i skórką pomarańczową

 

 

Sobota

 

Italiano Disco Live z tradycyjną włoską kuchnią

MENU VIP Szefa Barbry  - 399zł/osobę na sobotnie wieczory DISCO

 

Lo chef consiglia/ Szef Kuchni POLECA

 

Antipasto

Tortino di pane con gamberi e pancetta

pierożki z krewetkami i pancetta

Parmigiana con melanzane fritte e burrata

zapiekany bakłażan z burrata i parmezanem

 

Pasta

Spaghetti crema di gamberi e pane profumato

spaghetti z kremem z krewetek i aromatyzowanym limonką domowym chlebem

Rigatoni alla Nerano con tartufo

rigatoni z cukinią i kremem z włoskiej kiełbasy, posypane truflami

 

Carni

Filetto di scottona al valpolicella

polędwica wołowa z sosem winnym valpolicella

Maiale filetto al burro chiarificato e parmigiano

polędwiczki wieprzowe w klarowanym maśle z parmezanem

 

Pesci

Orata con asparagi e pure di sedano

dorada grillowana ze szparagami i purre z selera

Fritto misto dello chef con marmellate agli agrumi

smażone na głebokim oleju ryba totani, krewetki, sardynki, cukinia, dynia z sosami Szefa

 

Deser

Tiramisu dello Chef

 

 

Niedziela

Rodzinna Kuchnia z tradycjami Babci Antonietarita Barbra  przy muzyce piano

Offers of stay

Newsletter
This website uses COOKIES.

By browsing it you accept our cookies policy, according to your browser settings. Read more about Privacy Policy.

OK, close